Rapuja ja muuta mukavaa…

Perinteiseen tapaamme siirrymme syksyn sävyihin rapujen kera. Tarjolla uusi kausimenumme, johon voi valita alkuruoaksi hieman työstämistä vaativat täpäläravut, tai jos haluaa selvitä kuivin käsin, jokirapusalaattia ja briossileipää. Kokonaisuudessaan kausimenusta löytyy kanttarelleja, muhevaa punaviinissä kypsennettyä kotimaista naudan sisäfileetä, hieman juustoja ja jälkiruoassa muun muassa mustikkaa. Koko menu luettavissa nettisivuillamme Ruoka-otsakkeen alaisuudesta. Ja viinit menulle löytyivät sulassa sovussa niin Saksan, Portugalin, Etelä-Afrikan, kuin Ranskankin kulmilta.

Pyrimme pitämään rapuja jokapäiväisessä tarjonnassamme, eli erillistä ennakkotilausta ei vaadita, vaan rapujen nauttimisesta voi päättää ihan paikan päällä, jos tuntuu siltä että ”nyt on rapufiilis”. Toki nuo saksiniekat pitävät meitä hieman jännityksessä, eli niiden saatavuus ei ole aina ihan taattua. Joten mikäli olet jo pöytävarausta tehdessäsi varma, että haluat nauttia rapuja, toivoisimme että ilmoittaisit asiasta varausta tehdessäsi. Näin pystymme jo etukäteen hieman varautumaan, ja takaamaan että rapuja on varmasti meillä ”jemmassa” saatavilla juuri silloin kun niille on tarvetta.

« Takaisin etusivulle