Positiivisia tulevaisuudennäkymiä…

Alkaisi nyt pikkuhiljaa näyttämään siltä, että kesäkuun alusta päästäisiin avaamaan taas ravintolatoimintaa . Sosiaalista syömistä ja juomista, sekä luontevia ihmiskontakteja on jo kaikilla varmaankin ikävä, mutta me aikuiset, ajattelevat ihmiset ymmärrämme kyllä, että kaikessa toiminnassa täytyy nyt, ja jatkossakin muistaa turvallisuus ja hygienia. Tätä ollaan kaikkialla kovasti korostettu, ja käytännön tilanteissa meidän tulee myös tietoisesti pitää nämä asiat kirkkaana mielessämme.

Myös me ravintola Uleåborgissa tulemme toimimaan annettujen rajoitusten puitteissa, ja huolehdimme siitä että meille on turvallista tulla, ja että meillä on turvallista olla. Sen verran luotamme ihmisten omaan arviointikykyyn, että sairaana tai oireilevana jokainen itse ymmärtää oman ja muiden turvallisuuden nimissä jäädä kotiin. 

Tässä tarjontaa jo suunnittelemme, ja on kyllä kovin mukavaa päästä taas sorvin ääreen. Niin sanottu pakkoloma on toisaalta ollut myös lepoa, mutta kyllä mieli on ollut kovin levotonkin kun elämänrytmi täysin tuossa maaliskuun lopussa muuttui. Teitä on ollut kovasti ikävä, mutta onneksi kohta nähdään. Ja jos säät sallivat, ehkäpä kohta syödään myös terassilla…Näkemisiin piakkoin!

Jos kaikki menee kuten suunnitellaan, niin nähdään 1.6.2020 klo.17.00 alkaen.

« Takaisin etusivulle