Kesä keikkuen tulevi, aukioloaikoihin vaikuttavi…

Jo saimme pienet maistiaiset tulevasta kesästä, kun lämpö hemmotteli hetken aikaa oikein kunnolla parisen viikkoa sitten meitä talven runtelemia kansalaisia. Nyt ollaankin sitten palattu normaaliin toukokuun olotilaan, eli enemmän viileää, mutta välillä pienesti aurinkoakin. Varmaa on kuitenkin se, että satoi tai paistoi, kesää kohti kuljemme, ja useimmalle meistä se tarkoittaa myös enemmän vapaa-aikaa, ja sen myötä ehkäpä spontaanimpaa ja helpompaa liikkumista kaupunkiympäristössäkin. Niinpä ilomielin ilmoitamme, että viime kesänä hyväksi ja tarpeelliseksi havaitut. laajemmat aukioloaikamme palaavat tänä kesänä ohjelmistoomme.

Kesäkuussa palvelemme joka päivä, myös sunnuntaisin ja maanantaisin, eli olemme avoinna seitsemänä päivänä viikossa, joka päivä klo.17.00 alkaen. Ensimmäinen aukiolosunnuntai on 6.kesäkuuta, ja aukiolomaanantai 7.kesäkuuta, ja siitä alkaen koko kesän ajan olemme käytössänne joka päivä. Satoi tai paistoi. Jos sää on kaunis, käytössänne on kaunis meriterassimme, ja huonomman sään sattuessa palvelemme ympärivuotiseen tapaamme sisätiloissamme. 

Juhannus on mahdollista viettää myös modernisti kaupunkiolosuhteissa, ja tarjoammekin mahdollisuuden istua valmiiseen pöytään, ilman punkkipelkoa ja hyttyskarkoittimia:) Toisin sanoen, palvelemme normaalein aukioloajoin myös juhannuspyhien aikana.

 

« Takaisin etusivulle