Hyvää uutta alkavaa vuotta 2020 kaikille!
Uusi vuosi on aluillaan, mutta uusien kujeiden sijasta, meillä kujeet on edelleen hyväksi havaitut ja tutut. Kausimenussa nautitaan alkuun alkutalven kausimakuja eli tattariblinejä klassisesti sipulin, smetanan ja siianmädin kera. Hedonistista herkkua eli ankanmaksaa löytyy lämpimästä väliruoasta maa-artisokkakeiton sekä sienisalaatin kera. Pääruokana ei pyörää ole keksitty uudelleen vaan ensiluokkainen härän sisäfilee tarjoillaan portviinikastikkeen ja simppeleiden lisukkeiden kera. Ja aina löytyy hetki juustoille ennen makeaa ja raikasta jälkiruokaa. Viinit menulle matkaavat Baskimaalta Ranskan kautta Argentiinaan ja Australiaan.
Blinejä on saatavilla myös kausimenusta irrotettuna alkuruokana. Kolmen pienen rapeaksi paistetun tattariblinin hinta lisukkeineen on 16 e/annos.
Kausimenu on luettavissa Ruoka-otsakkeen alaisuudessa. Viinipaketin hinta on noin 30 e/4 viiniä.