Ruoka

”Ruuan valmistaminen ja valmistuminen on sarja erilaisia kemiallisia reaktioita, joihin aina löytyy selitys kirjoitetusta tieteestä. Täydellinen illallinen rituaaleineen onkin jo toinen juttu; lähes rakkauteen verrattavaa salatiedettä.”

 

Alkuruoat

  • Peruna-tomaattikroketit ja pistou-keittoa ( saatavana myös pääruokakokona)
  • Chiliöljyssä marinoitua vasikanfileetä, paahdettua paprikaa ja limellä ja hunajalla maustettua hapankermakreemiä

Pääruoat

  • Kalaa Suomen vesistä päivän reseptin mukaan
  • Poronfileetä, savustettuja juureksia, mustajuuripyreetä ja belugalinssejä, katajanmarja-portviinikastiketta

Juustot

  • Valikoituja kotimaisia ja ulkomaisia juustoja

Jälkiruoat

  • Timjamilla maustettua tuorejuustomoussea, lämmintä lakkakeittoa ja paahdettua mantelia
  • Suklaafondant ja mandariinijäätelöä, appelsiinikastiketta

 

Hinnat

  • Alkuruoat   14,80 e
  • Kroketit ja pistou-keitto pääruokakokona   27,60 e
  • Päivän kala   31,60 e
  • Poronfileetä   36,60 e
  • Juustot    12,90 e
  • Jälkiruoat   12,90 e
  • Alkuruoka, pääruokana päivän kalaa ja jälkiruoka    51,40 e
  • Alkuruoka, pääruokana kroketit ja pistou-keittoa ja jälkiruoka    49,40 e
  • Alkuruoka, pääruokana poronfileetä ja jälkiruoka   54,40 e

 

Voit valita alkuruoaksi myös jommankumman alla olevan Menu Uleåborgin kahdesta ensimmäisestä ruokalajista a la carte -kokoisena alkuruokana    14,80 eur     

Mikäli haluat vaihtaa Menu Uleåborgin pääruoan johonkin seuraavista:

  • poron filee / Menu Uleåborgin hinta + 5,00 eur
  • päivän kala  / Menu Uleåborgin hinta + 3,00 eur
  • kroketit ja pistou-keittoa / Menu Uleåborgin hinta   59,60 eur

 

Minimissään 10 hengen seurueet; vähintään 2 vrk ennen tilaisuutta tilattu yhtenäinen ( kaikille sama alku-, pää- ja jälkiruoka) menukokonaisuus a la carte -listaltamme (min.3 ruokalajia) -10%. Ei koske Menu Uleåborg 1881 -kausimenua.
 

Menu Uleåborg 1881 vol.54

– makuja meiltä ja muualta-

 

…updating in process…