Ruoka
”Ruuan valmistaminen ja valmistuminen on sarja erilaisia kemiallisia reaktioita, joihin aina löytyy selitys kirjoitetusta tieteestä. Täydellinen illallinen rituaaleineen onkin jo toinen juttu; lähes rakkauteen verrattavaa salatiedettä.”
Alkuruoat
- Peruna-tomaattikroketit ja pistou-keittoa ( saatavana myös pääruokakokona)
- Chiliöljyssä marinoitua vasikanfileetä, paahdettua paprikaa ja limellä ja hunajalla maustettua hapankermakreemiä
Pääruoat
- Kalaa Suomen vesistä päivän reseptin mukaan
- Poronfileetä, savustettuja juureksia, mustajuuripyreetä ja belugalinssejä, katajanmarja-portviinikastiketta
Juustot
- Valikoituja kotimaisia ja ulkomaisia juustoja
Jälkiruoat
- Timjamilla maustettua tuorejuustomoussea, lämmintä lakkakeittoa ja paahdettua mantelia
- Suklaafondant ja mandariinijäätelöä, appelsiinikastiketta
Hinnat
- Alkuruoat 14,80 e
- Kroketit ja pistou-keitto pääruokakokona 27,60 e
- Päivän kala 31,60 e
- Poronfileetä 36,60 e
- Juustot 12,90 e
- Jälkiruoat 12,90 e
- Alkuruoka, pääruokana päivän kalaa ja jälkiruoka 51,40 e
- Alkuruoka, pääruokana kroketit ja pistou-keittoa ja jälkiruoka 49,40 e
- Alkuruoka, pääruokana poronfileetä ja jälkiruoka 54,40 e
Voit valita alkuruoaksi myös jommankumman alla olevan Menu Uleåborgin kahdesta ensimmäisestä ruokalajista a la carte -kokoisena alkuruokana 14,80 eur
Mikäli haluat vaihtaa Menu Uleåborgin pääruoan johonkin seuraavista:
- poron filee / Menu Uleåborgin hinta + 5,00 eur
- päivän kala / Menu Uleåborgin hinta + 3,00 eur
- kroketit ja pistou-keittoa / Menu Uleåborgin hinta 59,60 eur
Minimissään 10 hengen seurueet; vähintään 2 vrk ennen tilaisuutta tilattu yhtenäinen ( kaikille sama alku-, pää- ja jälkiruoka) menukokonaisuus a la carte -listaltamme (min.3 ruokalajia) -10%. Ei koske Menu Uleåborg 1881 -kausimenua.
Menu Uleåborg 1881 vol.54
– makuja meiltä ja muualta-
…updating in process…