Ajankohtaista

Päivitimme hieman a la carte -listaamme näin kesää kohti mentäessä, ja siinä samalla uusimme myös kausimenumme. Kaikkiin ruokalajeihin löytyy sopivia viinejä, eri puolilta maailmaa, ihan laseittain. Kaunista alkavaa kesää kaikille, ja Uleåborgissa tavataan:)


Jo saimme pienet maistiaiset tulevasta kesästä, kun lämpö hemmotteli hetken aikaa oikein kunnolla parisen viikkoa sitten meitä talven runtelemia kansalaisia. Nyt ollaankin sitten palattu normaaliin toukokuun olotilaan, eli enemmän viileää, mutta välillä pienesti aurinkoakin. Varmaa on kuitenkin se, että satoi tai paistoi, kesää kohti kuljemme, ja useimmalle meistä se tarkoittaa myös enemmän vapaa-aikaa, ja sen myötä ehkäpä spontaanimpaa ja helpompaa liikkumista kaupunkiympäristössäkin. Niinpä ilomielin ilmoitamme, että viime kesänä hyväksi ja tarpeelliseksi havaitut. laajemmat aukioloaikamme palaavat tänä kesänä ohjelmistoomme.

Kesäkuussa palvelemme joka päivä, myös sunnuntaisin ja maanantaisin, eli olemme avoinna seitsemänä päivänä viikossa, joka päivä klo.17.00 alkaen. Ensimmäinen aukiolosunnuntai on 6.kesäkuuta, ja aukiolomaanantai 7.kesäkuuta, ja siitä alkaen koko kesän ajan olemme käytössänne joka päivä. Satoi tai paistoi. Jos sää on kaunis, käytössänne on kaunis meriterassimme, ja huonomman sään sattuessa palvelemme ympärivuotiseen tapaamme sisätiloissamme. 

Juhannus on mahdollista viettää myös modernisti kaupunkiolosuhteissa, ja tarjoammekin mahdollisuuden istua valmiiseen pöytään, ilman punkkipelkoa ja hyttyskarkoittimia:) Toisin sanoen, palvelemme normaalein aukioloajoin myös juhannuspyhien aikana.

 


Kevät saapuu, ja valoisin mielin kesää odotellaan. Tähän hetkeen tarjoilemme uudenuutukaista kausimenuamme, nyt jo vol.54. Parsaa, nieriää, ankankoipea ja muita maukkaita makuja, asiaankuuluvine viinisuosituksineen. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!


Iloisin mielin ilmoitamme, että avaamme ravintolatoimintamme tiistaista 13.4.2021 alkaen. Kuten ennen sulkuakin, palvelemme jatkossakin tiistaista lauantaihin klo.17.00 alkaen. Sunnuntait ja maanantait olemme toistaiseksi suljettuna. 

Lämpimästi tervetuloa !


Päivitimme hieman a la carte -listaamme. Voimassa 10.helmikuuta 2021 alkaen. Tervetuloa nautiskelemaan!


Uudessa kausimenussa liikutaan vahvassa ja intensiivisessä makumaailmassa, kylmän talven keskellä muhevia, klassisia makuja, eurooppalaisten viinien kera. Tervetuloa rauhoittumaan maailman melskeiden keskeltä rauhoittavaan tupaamme.


18.1.2021

Aukioloajoista


Yhteiskunnassa vallitsevan tilanteen vuoksi, olemme päättäneet muokata aukioloaikojamme niin, että maanantaista 25.1.2021 alkaen olemme suljettuna myös maanantaisin. Eli olemme toistaiseksi suljettuna sunnuntaisin ja maanantaisin. Jos, ja kun tilanne toivottavasti paranee, pyrimme palaamaan entisiin aukioloaikoihimme.


Joulunviettoon rauhoitumme ajalla 24.12. – 27.12.2020, eli noina edellämainittuina päivinä ravintolamme on suljettuna. Uudenvuodenaattona palvelemme klo.17.00 alkaen, anniskelun päättyessä kl0.22.00, ja ravintolan sulkeutuessa klo.23.00. Uudenvuodenaattona tarjolla on yksi ainoa menukokonaisuus, eli normaali a la carte tarjontamme ei ole tuolloin voimassa. Uudenvuodenpäivänä 1.1.2021 olemme suljettuna.


Tervetuloa makustelemaan uutta kausimenuamme vol.52. Klassisella makumaailmalla ja yhdistelmillä mennään kohti vuoden loppua. Viinisuositukset kausimenulle tulevat Saksasta, Ranskasta, Chilestä, Portugalista ja Espanjasta. 


Olemme päivittäneet a la carte -listaamme kesän jälkeen hieman uusiin makuihin, lista on nyt luettavissa sivuiltamme. Tervetuloa maistamaan:)