Ajankohtaista

Perinteiseen tapaamme siirrymme syksyn sävyihin rapujen kera. Tarjolla uusi kausimenumme, johon voi valita alkuruoaksi hieman työstämistä vaativat täpäläravut, tai jos haluaa selvitä kuivin käsin, jokirapusalaattia ja briossileipää. Kokonaisuudessaan kausimenusta löytyy kanttarelleja, muhevaa punaviinissä kypsennettyä kotimaista naudan sisäfileetä, hieman juustoja ja jälkiruoassa muun muassa mustikkaa. Koko menu luettavissa nettisivuillamme Ruoka-otsakkeen alaisuudesta. Ja viinit menulle löytyivät sulassa sovussa niin Saksan, Portugalin, Etelä-Afrikan, kuin Ranskankin kulmilta.

Pyrimme pitämään rapuja jokapäiväisessä tarjonnassamme, eli erillistä ennakkotilausta ei vaadita, vaan rapujen nauttimisesta voi päättää ihan paikan päällä, jos tuntuu siltä että ”nyt on rapufiilis”. Toki nuo saksiniekat pitävät meitä hieman jännityksessä, eli niiden saatavuus ei ole aina ihan taattua. Joten mikäli olet jo pöytävarausta tehdessäsi varma, että haluat nauttia rapuja, toivoisimme että ilmoittaisit asiasta varausta tehdessäsi. Näin pystymme jo etukäteen hieman varautumaan, ja takaamaan että rapuja on varmasti meillä ”jemmassa” saatavilla juuri silloin kun niille on tarvetta.


Sen tiesi jo Katrikin, kesän jälkeen tulee syksy. Kesäloman to do-lista vaihtuu syksyisiin arkirutiineihin. Ja näinhän sen kuuluu mennäkin. Mutta helliköön aurinko meitä myös syksyllä;  lämpimiin, tummiin, pimeneviin iltoihin on mukava laskeutua päivän kiireistä.

Aukioloaikoihimme kohta alkava syksy vaikuttaa niin, että palaamme arkisiin aukioloaikoihimme. Olemme avoinna vielä maanantaina 2.elokuuta, mutta siitä alkaen maanantaisin ja sunnuntaisin olemme jatkossa suljettuna. Näin toimimme ainakin toistaiseksi. 

Uusi kausimenumme starttaa elokuun alkupuolella, sen päivitämme sivuillemme heti kun se on voimassa.


Päivitimme hieman a la carte -listaamme näin kesää kohti mentäessä, ja siinä samalla uusimme myös kausimenumme. Kaikkiin ruokalajeihin löytyy sopivia viinejä, eri puolilta maailmaa, ihan laseittain. Kaunista alkavaa kesää kaikille, ja Uleåborgissa tavataan:)


Jo saimme pienet maistiaiset tulevasta kesästä, kun lämpö hemmotteli hetken aikaa oikein kunnolla parisen viikkoa sitten meitä talven runtelemia kansalaisia. Nyt ollaankin sitten palattu normaaliin toukokuun olotilaan, eli enemmän viileää, mutta välillä pienesti aurinkoakin. Varmaa on kuitenkin se, että satoi tai paistoi, kesää kohti kuljemme, ja useimmalle meistä se tarkoittaa myös enemmän vapaa-aikaa, ja sen myötä ehkäpä spontaanimpaa ja helpompaa liikkumista kaupunkiympäristössäkin. Niinpä ilomielin ilmoitamme, että viime kesänä hyväksi ja tarpeelliseksi havaitut. laajemmat aukioloaikamme palaavat tänä kesänä ohjelmistoomme.

Kesäkuussa palvelemme joka päivä, myös sunnuntaisin ja maanantaisin, eli olemme avoinna seitsemänä päivänä viikossa, joka päivä klo.17.00 alkaen. Ensimmäinen aukiolosunnuntai on 6.kesäkuuta, ja aukiolomaanantai 7.kesäkuuta, ja siitä alkaen koko kesän ajan olemme käytössänne joka päivä. Satoi tai paistoi. Jos sää on kaunis, käytössänne on kaunis meriterassimme, ja huonomman sään sattuessa palvelemme ympärivuotiseen tapaamme sisätiloissamme. 

Juhannus on mahdollista viettää myös modernisti kaupunkiolosuhteissa, ja tarjoammekin mahdollisuuden istua valmiiseen pöytään, ilman punkkipelkoa ja hyttyskarkoittimia:) Toisin sanoen, palvelemme normaalein aukioloajoin myös juhannuspyhien aikana.

 


Kevät saapuu, ja valoisin mielin kesää odotellaan. Tähän hetkeen tarjoilemme uudenuutukaista kausimenuamme, nyt jo vol.54. Parsaa, nieriää, ankankoipea ja muita maukkaita makuja, asiaankuuluvine viinisuosituksineen. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!


Iloisin mielin ilmoitamme, että avaamme ravintolatoimintamme tiistaista 13.4.2021 alkaen. Kuten ennen sulkuakin, palvelemme jatkossakin tiistaista lauantaihin klo.17.00 alkaen. Sunnuntait ja maanantait olemme toistaiseksi suljettuna. 

Lämpimästi tervetuloa !


Päivitimme hieman a la carte -listaamme. Voimassa 10.helmikuuta 2021 alkaen. Tervetuloa nautiskelemaan!


Uudessa kausimenussa liikutaan vahvassa ja intensiivisessä makumaailmassa, kylmän talven keskellä muhevia, klassisia makuja, eurooppalaisten viinien kera. Tervetuloa rauhoittumaan maailman melskeiden keskeltä rauhoittavaan tupaamme.


18.1.2021

Aukioloajoista


Yhteiskunnassa vallitsevan tilanteen vuoksi, olemme päättäneet muokata aukioloaikojamme niin, että maanantaista 25.1.2021 alkaen olemme suljettuna myös maanantaisin. Eli olemme toistaiseksi suljettuna sunnuntaisin ja maanantaisin. Jos, ja kun tilanne toivottavasti paranee, pyrimme palaamaan entisiin aukioloaikoihimme.


Joulunviettoon rauhoitumme ajalla 24.12. – 27.12.2020, eli noina edellämainittuina päivinä ravintolamme on suljettuna. Uudenvuodenaattona palvelemme klo.17.00 alkaen, anniskelun päättyessä kl0.22.00, ja ravintolan sulkeutuessa klo.23.00. Uudenvuodenaattona tarjolla on yksi ainoa menukokonaisuus, eli normaali a la carte tarjontamme ei ole tuolloin voimassa. Uudenvuodenpäivänä 1.1.2021 olemme suljettuna.