Ajankohtaista

Uudessa kausimenussa liikutaan vahvassa ja intensiivisessä makumaailmassa, kylmän talven keskellä muhevia, klassisia makuja, eurooppalaisten viinien kera. Tervetuloa rauhoittumaan maailman melskeiden keskeltä rauhoittavaan tupaamme.


18.1.2021

Aukioloajoista


Yhteiskunnassa vallitsevan tilanteen vuoksi, olemme päättäneet muokata aukioloaikojamme niin, että maanantaista 25.1.2021 alkaen olemme suljettuna myös maanantaisin. Eli olemme toistaiseksi suljettuna sunnuntaisin ja maanantaisin. Jos, ja kun tilanne toivottavasti paranee, pyrimme palaamaan entisiin aukioloaikoihimme.


Joulunviettoon rauhoitumme ajalla 24.12. – 27.12.2020, eli noina edellämainittuina päivinä ravintolamme on suljettuna. Uudenvuodenaattona palvelemme klo.17.00 alkaen, anniskelun päättyessä kl0.22.00, ja ravintolan sulkeutuessa klo.23.00. Uudenvuodenaattona tarjolla on yksi ainoa menukokonaisuus, eli normaali a la carte tarjontamme ei ole tuolloin voimassa. Uudenvuodenpäivänä 1.1.2021 olemme suljettuna.


Tervetuloa makustelemaan uutta kausimenuamme vol.52. Klassisella makumaailmalla ja yhdistelmillä mennään kohti vuoden loppua. Viinisuositukset kausimenulle tulevat Saksasta, Ranskasta, Chilestä, Portugalista ja Espanjasta. 


Olemme päivittäneet a la carte -listaamme kesän jälkeen hieman uusiin makuihin, lista on nyt luettavissa sivuiltamme. Tervetuloa maistamaan:)


Uusin kausimenumme vol.51 sisältää muun muassa punajuurta, jokirapukeittoa, sorsaa ja omenaa. Asiaankuuluvin viinien kera tietenkin. Tervetuloa nauttimaan !

Kotimaisia täplärapuja myös saatavilla edelleen, saatavuuden mukaan.


31.7.2020

Rapurapurallaa…


Rapukauden alettua, tovin odottelimme josko saisimme paikallisia jokirapuja loppukesän tarjontaamme. Hiljaista on ollut tienoon jokiraputarjonta, joten onneksi apuun tuli Timo Säkylän Pyhäjärveltä. Tuolta lounais-Suomen vesistä saimme terhakoita ja kohtuukokoisia täplärapuja keiteltäviksi, ja tänään ensimmäistä iltaa sitten iloksenne, ja iloksemme pääsemme saattelemaan punaisessa juhlavärityksessään saksiniekat lautasillenne.

Pyrimme siihen, että täplärapuja olisi tarjonnassamme ilman erillistä ennakkovarausta, mutta rapujen saatavuuden vuoksi on aina luonnollisestikin varauduttava siihen, että saksiniekkoja ei välttämättä ole  koko ajan saatavilla. Niinpä toivoisimmekin, että mikäli jo etukäteen tiedätte haluavanne nauttia rapuja, ilmoittaisitte asiasta jo pöytävarausta tehdessänne. Näin pystymme jo hieman etukäteen arvioimaan, kuinka suurelle määrälle rapuja on tarvetta, ja varmistamaan, että mahdollisimman moni halukas niistä pääsee myös nauttimaan.

Minimimäärä, jonka tarjoilemme täplärapuja, on viisi (5) kappaletta per henkilö, ja rapujen hinta on tuolloin kahdeksan (8) euroa kappale.

Tervetuloa nauttimaan!


Nyt mennään jo kausimenussa nro.50! Ja nämä menuja joita on laskettu; lukematon määrä takana ja tehtynä, ennenkuin alettiin edes numeroimaan! Joka tapauksessa, tervetuloa nauttimaan!


11.7.2020

Syksyn aukioloajat


Loma ei voi jatkua ikuisesti, joten syksyn tullessa suurin osa kansalaisista joutuu/pääsee palailemaan takaisin töihin, ja arkirutiineihin palaaminen määrittää ja muuttaa myös ravintolapalvelujen käyttöä. Niinpä olemme päättäneet palailla ns.entiseen aukioloaikojemme suhteen, eli olemme jatkossa sunnuntaisin suljettuna. Palvelemme vielä sunnuntaina 2.elokuuta 2020, ja siitä edespäin olemme avoinna maanantaista lauantaihin, ja sunnuntaina olemme suljettuna.Ja aukioloajat ovat edelleen klo.17-23, ja viimeiset tilaukset keittiölle otamme klo.22.00 mennessä. 

Mutta vietetään vielä kaunista kesää, ja nautitaan olostamme:)


Kesäkuussa käännetään katseet kohti kesän seikkailuja, ja kasvot kohti auringon lämmittäviä säteitä. Uusi a la carte -listamme sekä Menu Uleåborg vol.49 ovat tarjolla maanantaista 1.kesäkuuta alkaen, ja luettavissa jo nyt täällä sivuillamme. Toivotaan että makuja päästään maistelemaan meriterassimme suojissa, kovasti lämpimiä kelejä on ainakin lupailtu, joten uskotaan että kesästä tulee lämmin. Joka tapauksessa, joko hirsiseinien huomassa, tai terassimarkiisin alla, iloisin ja odottavin mielin, tervetuloa illalliselle!