Aukioloajat 8.maaliskuuta 2021 alkaen

5.3.2021  |  kategoria Ajankohtaista

Pahentuneen koronaleviämistilanteen vuoksi, Suomessa toteutetaan kolmen viikon sulkutila 8.3. alkaen. Hallitus on antanut eduskunnalle lakiesityksen ravintoloiden sulkemisesta 15 maakunnassa kolmeksi viikoksi. Tämänhetkisten tietojen mukaan sulku koskee myös ravintoloita Pohjois-Pohjanmaan alueilla, eli myös meitä. Näin ollen olemme suljettuna maanantaista 8.3.2021 alkaen alustavasti kolmen viikon ajan. Ilmoitamme jatkosta. kunhan tiedämme enemmän miten tulevat rajoitukset ovat vaikuttaneet ravintola-alaa koskeviin toimenpiteisiin, ja millä edellytyksillä ja milloin mahdolliesti pääsemme avaamaan ravintolatoimintaamme jatkossa.

Uutta a la cartea…

9.2.2021  |  kategoria Ajankohtaista

Päivitimme hieman a la carte -listaamme. Voimassa 10.helmikuuta 2021 alkaen. Tervetuloa nautiskelemaan!

Uusi kausimenu vol.53 nyt tarjolla

19.1.2021  |  kategoria Ajankohtaista

Uudessa kausimenussa liikutaan vahvassa ja intensiivisessä makumaailmassa, kylmän talven keskellä muhevia, klassisia makuja, eurooppalaisten viinien kera. Tervetuloa rauhoittumaan maailman melskeiden keskeltä rauhoittavaan tupaamme.

Aukioloajoista

18.1.2021  |  kategoria Ajankohtaista

Yhteiskunnassa vallitsevan tilanteen vuoksi, olemme päättäneet muokata aukioloaikojamme niin, että maanantaista 25.1.2021 alkaen olemme suljettuna myös maanantaisin. Eli olemme toistaiseksi suljettuna sunnuntaisin ja maanantaisin. Jos, ja kun tilanne toivottavasti paranee, pyrimme palaamaan entisiin aukioloaikoihimme.

Joulun ja uudenvuoden aukioloajat

16.12.2020  |  kategoria Ajankohtaista

Joulunviettoon rauhoitumme ajalla 24.12. – 27.12.2020, eli noina edellämainittuina päivinä ravintolamme on suljettuna. Uudenvuodenaattona palvelemme klo.17.00 alkaen, anniskelun päättyessä kl0.22.00, ja ravintolan sulkeutuessa klo.23.00. Uudenvuodenaattona tarjolla on yksi ainoa menukokonaisuus, eli normaali a la carte tarjontamme ei ole tuolloin voimassa. Uudenvuodenpäivänä 1.1.2021 olemme suljettuna.

Uusi kausimenu vol.52!

11.11.2020  |  kategoria Ajankohtaista

Tervetuloa makustelemaan uutta kausimenuamme vol.52. Klassisella makumaailmalla ja yhdistelmillä mennään kohti vuoden loppua. Viinisuositukset kausimenulle tulevat Saksasta, Ranskasta, Chilestä, Portugalista ja Espanjasta. 

Ruokalistapäivitystä

14.9.2020  |  kategoria Ajankohtaista

Olemme päivittäneet a la carte -listaamme kesän jälkeen hieman uusiin makuihin, lista on nyt luettavissa sivuiltamme. Tervetuloa maistamaan:)

Uusi kausimenu vol.51 nyt tarjolla

3.9.2020  |  kategoria Ajankohtaista

Uusin kausimenumme vol.51 sisältää muun muassa punajuurta, jokirapukeittoa, sorsaa ja omenaa. Asiaankuuluvin viinien kera tietenkin. Tervetuloa nauttimaan !

Kotimaisia täplärapuja myös saatavilla edelleen, saatavuuden mukaan.

Rapurapurallaa…

31.7.2020  |  kategoria Ajankohtaista

Rapukauden alettua, tovin odottelimme josko saisimme paikallisia jokirapuja loppukesän tarjontaamme. Hiljaista on ollut tienoon jokiraputarjonta, joten onneksi apuun tuli Timo Säkylän Pyhäjärveltä. Tuolta lounais-Suomen vesistä saimme terhakoita ja kohtuukokoisia täplärapuja keiteltäviksi, ja tänään ensimmäistä iltaa sitten iloksenne, ja iloksemme pääsemme saattelemaan punaisessa juhlavärityksessään saksiniekat lautasillenne.

Pyrimme siihen, että täplärapuja olisi tarjonnassamme ilman erillistä ennakkovarausta, mutta rapujen saatavuuden vuoksi on aina luonnollisestikin varauduttava siihen, että saksiniekkoja ei välttämättä ole  koko ajan saatavilla. Niinpä toivoisimmekin, että mikäli jo etukäteen tiedätte haluavanne nauttia rapuja, ilmoittaisitte asiasta jo pöytävarausta tehdessänne. Näin pystymme jo hieman etukäteen arvioimaan, kuinka suurelle määrälle rapuja on tarvetta, ja varmistamaan, että mahdollisimman moni halukas niistä pääsee myös nauttimaan.

Minimimäärä, jonka tarjoilemme täplärapuja, on viisi (5) kappaletta per henkilö, ja rapujen hinta on tuolloin kahdeksan (8) euroa kappale.

Tervetuloa nauttimaan!

Uusi kausimenu vol.50 nyt nautittavissa!

14.7.2020  |  kategoria Ajankohtaista

Nyt mennään jo kausimenussa nro.50! Ja nämä menuja joita on laskettu; lukematon määrä takana ja tehtynä, ennenkuin alettiin edes numeroimaan! Joka tapauksessa, tervetuloa nauttimaan!