Ajankohtaista

Tänä vuonna kotimaisten jokirapujen saatavuus on edellisvuosiin verrattuna ollut epätavallisen haastavaa. Niinpä sivuillamme mainittua Rapumenua on saatavilla sen mukaan, miten onnistumme saamaan rapuja. Suosittelemmekin soittamaan tänne meille ravintolaan, ja tarkistamaan senhetkistä tilannetta, mikäli toiveena olisi nauttia nimenomaan Rapumenu. Kaikki jokiravut, mitä vain onnistumme saamaan, pyrimme kyllä saattelemaan lautaselle asti:)


Noita hitaasti kiiruhtavia veijareita on nyt Iin Kuivaniemen Kuivajoen vesistä kiikkiin jäänyt, ja tarjoilemme rapuja siis jo perinteeksi muodostuneen Rapumenun muodossa. Menu on luettavissa Ruoka-osiossamme. Jokirapujen rajallisen saatavuuden vuoksi kehotamme ”neljän hengen ja yli” -kokoisia seurueita kertomaan jo pöytävarausvaiheessa, mikäli heillä on toiveissa nautiskella Rapumenua; tämä toive ihan siitä syystä, että pystymme varautumaan rapujen riittävyyteen, tai mahdollisesti mikäli rapuja ei juuri sillä hetkellä ole saatavilla, pystymme kertomaan myös tämän tilanteen.


”Suhde viiniin on kuin parisuhde. Joillakin intohimoinen ja tunteikas, toisilla järkisyihin perustuva, muutamilla jopa vihamielinen, osalla ystävyydeksi kypsynyt.”

Viinibaari VOX avattiin torstaina 02.12.2010 osoitteeseen Pakkahuoneenkatu 8. Me Uleåborgilaiset siis hiljalleen ulottaudumme täältä rannan maisemista ruutukaavaa kohti..Meille viini on laki; tilannekohtainen, asianosaisia kuunteleva ja tuomioita kaihtava….siksi meillä olutkin maistuu hyvälle. Viinibari VOXissa asioista nauttiminen on rentoa ja vaivatonta. Juustot, viinit ja oluet toimivat ilta-ajan isäntinä ja emäntinä.

Viinibaari VOX löytyy osoitteesta Pakkahuoneenkatu 8 ja kaupunkina Oulu. Sähköisesti löydymme osoitteesta www.viinibaarivox.fi. Sielläkin me siis olemme. Tule pistäytymään paikan päällä, tai mielellään jää vaikka useammaksi toviksi…