Ajankohtaista

Jo perinteeksi muodostuneena hengähdystaukona vietämme joulun ajan vapaita myöskin tänä vuonna, eli ravintolamme on suljettuna ajalla 21.12.- 30.12.2017. Avaamme jälleen Uudenvuodenaatoksi, eli olemme avoinna 31.12.2017 klo.17.00 alkaen. Uudenvuodenpäivänä 1.1.2018 olemme suljettuna, ja siitä eteenpäin taas jatketaan normaalein aukioloajoin.


Itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 palvelemme hieman poikkeavin aukioloajoin, eli avaamme klo.16.00, ja suljemme klo.21.30. Itsenäisyyspäivän tarjonnassa meillä on ns. Suomi 100 -juhlamenu, joka on luettavissa ja nautittavissa paikan päällä juuri tuon itsenäisyyspäivän ajan, myös perus a la carte -listamme on voimassa tuona päivänä. Kausimenumme Menu Uleåborg 1881 vol.35 ei ole tilattavissa itsenäisyyspäivänä.


Uusi Menu Uleåborg 1881 on taas tarjolla! Menun makumaailmassa sekoittuvat perinteiset klassiset, eurooppalaiset maut aasialaispainotteiseen makumaailmaan. Tervetuloa maistelemaan!


Uusi Menu Uleåborg on jo laskuissa kolmaskymmenesneljäs (34.), puhumattakaan niistä joita on tehty jo ennen ”menujenlaskemisen alkua”. Eli harjoiteltu on, ja edelleenkään emme koetakaan keksiä pyörää uudestaan, vaan pyrimme tekemään jo keksityt ja hyviksi havaitut asiat mahdollisimman hyvin ja tasalaatuisesti. Uskoisimme että se välittyy myös tässä uusimmassa menukokonaisuudessamme. Ja viinit on maisteltu myös. Tervetuloa nauttimaan työn tuloksista.


27.9.2017

Uusi ruokalista!


Syksyyn ollaan siirrytty myös ruokalistan puitteissa, eli uuden listan herkut nyt nautittavissanne. Kera asianmukaisin viinein:) Tervetuloa!


28.8.2017

Kokille töitä!Haemme pieneen, tiiviiseen joukkoomme kokkia, joka kykenee toimimaan itsenäisesti sekä kylmän että lämpimän keittiön työtehtävissä. Tyylimme on ranskalaiseen keittämiseen kallellaan, kunnioitamme klassisia valmistusmenetelmiä, modernilla tvistillä…:)


Tänä vuonna kotimaisten jokirapujen saatavuus on edellisvuosiin verrattuna ollut epätavallisen haastavaa. Niinpä muokkasimme Rapumenuamme sellaiseen muotoon, että menua on saatavilla, vaikka perinteiseen tyyliin nautittavia jokirapuja ei olisikaan merrassa. Uusin versio eli Syksyn satoa -menumme sisältää alkuruoassa jokirapuja, mutta hieman eri muodossa, kuin perinteisessä versiossamme. Toivottavasti ensi kesän lopulla jokirapuja on taas saatavilla entiseen malliin:)


”Suhde viiniin on kuin parisuhde. Joillakin intohimoinen ja tunteikas, toisilla järkisyihin perustuva, muutamilla jopa vihamielinen, osalla ystävyydeksi kypsynyt.”

Viinibaari VOX avattiin torstaina 02.12.2010 osoitteeseen Pakkahuoneenkatu 8. Me Uleåborgilaiset siis hiljalleen ulottaudumme täältä rannan maisemista ruutukaavaa kohti..Meille viini on laki; tilannekohtainen, asianosaisia kuunteleva ja tuomioita kaihtava….siksi meillä olutkin maistuu hyvälle. Viinibari VOXissa asioista nauttiminen on rentoa ja vaivatonta. Juustot, viinit ja oluet toimivat ilta-ajan isäntinä ja emäntinä.

Viinibaari VOX löytyy osoitteesta Pakkahuoneenkatu 8 ja kaupunkina Oulu. Sähköisesti löydymme osoitteesta www.viinibaarivox.fi. Sielläkin me siis olemme. Tule pistäytymään paikan päällä, tai mielellään jää vaikka useammaksi toviksi…