Ajankohtaista

Kevään heräämistä ja kesän lämpöä odotellessa, tarjoilemme kausimenussamme keväistä parsaa katkarapujen kera, aromikasta karitsaa tartarin muodossa ja kepeän yrttisalaatin kera, mehevänä pääruokana Black Angus-härän sisäfileetä korvasienimuhennoksen komppaamana,  päätöksenä menulle ananassorbettia ja raikkaita hedelmiä. Viineinä niin Espanjan, Ranskan, Italian kuin Australiankin tuotoksia. Menu luettavissa Ruoka-otsakkeen alaisuudesta. Tervetuloa maistelemaan!


”Suhde viiniin on kuin parisuhde. Joillakin intohimoinen ja tunteikas, toisilla järkisyihin perustuva, muutamilla jopa vihamielinen, osalla ystävyydeksi kypsynyt.”

Viinibaari VOX avattiin torstaina 02.12.2010 osoitteeseen Pakkahuoneenkatu 8. Me Uleåborgilaiset siis hiljalleen ulottaudumme täältä rannan maisemista ruutukaavaa kohti..Meille viini on laki; tilannekohtainen, asianosaisia kuunteleva ja tuomioita kaihtava….siksi meillä olutkin maistuu hyvälle. Viinibari VOXissa asioista nauttiminen on rentoa ja vaivatonta. Juustot, viinit ja oluet toimivat ilta-ajan isäntinä ja emäntinä.

Viinibaari VOX löytyy osoitteesta Pakkahuoneenkatu 8 ja kaupunkina Oulu. Sähköisesti löydymme osoitteesta www.viinibaarivox.fi. Sielläkin me siis olemme. Tule pistäytymään paikan päällä, tai mielellään jää vaikka useammaksi toviksi…